Niet alleen beelden vangen,

maar momenten omarmen

Niet alleen beelden vangen, maar momenten omarmen

In het kort over mij

Leuk dat je even komt spieken op mijn website! Mijn naam is Dennis Theune vader en bonusvader vader van twee stoere knullen. Voor mijn reis in 2020 naar Australië heb ik mijn eerste camera gekocht en daar merkte ik al snel welke creatieve kant dit in mij losmaakte. Na mijn reis heb ik een basis opleiding fotografie gevolgd, om meer over fotografie te leren. Na mijn basis opleiding heb ik voor mijzelf  besloten dat ik echt iets met fotografie wilde gaan doen. Ik ben iemand met als levensmotto alles of niets, daarom wilde ik het  meteen goed aanpakken. Mezelf dan ook ingeschreven voor een opleiding als vakfotograaf aan Beeldcentrum te Zundert.

Tijdens mijn opleiding ben ik steeds meer gaan ontdekken welke richting ik op wilde met mijn fotografie en wat ik belangrijk vind tijdens een fotosessie. Evenementen en portretten spreken mij het meeste aan maar voor uitstapjes naar andere opdrachten sta ik ook zeker open.

 

Een paar belangrijke pijlers voor mij zijn duidelijkheid en eerlijkheid naar elkaar tijdens ons eerste contact en vanuit hier kijken of er een fotomatch is. Op deze manier weet iedereen waar hij of zij aan toe is en wat de wederzijdse verwachtingen zijn.

Tijdens portretfotografie vind ik een ontspannen en ongedwongen sfeer erg belangrijk. Ik neem echt de tijd voor iedereen en werk graag met een muziekje aan op de achtergrond. Uiteraard bepaal jij de playlist voor die dag!

Tijdens het vastleggen van een evenement is het verhaal van de dag voor mij de belangrijkste pijler. Ik wil dat jij als organisator, bezoeker of geïnteresseerde het verhaal van de dag terug ziet en voelt bij het bekijken van de beelden. Maar dat je ook de details ziet waar je misschien helemaal geen oog voor had. Tijdens een evenement zal ik voor de bezoekers zo min mogelijk aanwezig proberen te zijn. Dit alles om de spontane beelden te vangen.

Wie weet tot snel!

MIJN FOTOFLOW

Tijdens het eerste tot het laatste contact vind ik een aantal punten belangrijk.

Veiligheid. Het moet voor iedereen een veilige omgeving zijn en waar we met wederzijds respect met elkaar omgaan.

Plezier. Iedereen moet zich op zijn gemak voelen er moet uiteindelijk wel veel gelachen worden!

Transparantie. Het moet voor iedereen van het eerste tot het eerste contact duidelijk zijn wat de verwachtingen zijn.

Eerlijkheid. Als we niet aan elkaar verwachtingen kunnen of willen doen dan moet dit ook worden aangeven.

Portret volwassenen op zwarte achtergrond

Een prachtig portret van jou of jouw partner, Opa en- of Oma. Als cadeau of om mooi te laten pronken aan de muur. Mooi spotje ertegenaan een lekker laten shinen. Gaaf  toch..

Ik verzorg deze portretten vanuit mijn woonkamer. En zet hier een officiële studio op. Hier werk ik met studiolichten om zelf de controle over het licht te houden. Naar wens kunnen we hiermee ook creatieve creaties verzorgen.

Lets shoot!

We beginnen de shoot met een Brabants bakje (iets anders te drinken mag ook!)  en kijken we jouw wensen aan de hand van het moodboard nog eens door. Muziekje aan anders zit je ook alleen maar naar het gezoem van de studiolampen te luisteren.

En gaan we rustig beginnen met wat testshots. Zo raak jij voor de camera wat meer op je gemak en kan je uiteindelijk je ware ik laten zien. Hierbij stel ik intussen het licht naar wens in. Als we beide gereed zijn gaan we een mooie serie neerzetten en laat ik jou live meekijken op groot scherm. Zo zie je meteen het resultaat met hoe mooi jij erop staat!

After the shoot…

Na de shoot gaan we samen door de foto’s en kies je welke je wilt behouden. Binnen een week ontvang je een selectie van ca. 25 foto’s via een beveiligde online galerij. Je kiest hieruit vijf of meer foto’s voor nabewerking, waarna deze worden geretoucheerd. De geselecteerde foto’s worden veilig bewaard met een wachtwoord, en binnen vier weken ontvang je ze digitaal in hoge en lage resolutie.

Portret kind op zwarte achtergrond

Als ouders ervaren we hoe snel ze groot worden! Lekker cliché he… maar het is wel echt zo. Daarom is het zo mooi dat we met fotografie de tijdsgeest even kunnen stilzetten en kinderen kunnen vastleggen zoals ze zijn.

Bovendien een mooi cadeau voor opa en oma en een mooie herinnering voor de kinderen later!

We nemen met kinderen echt de tijd en gaan pas beginnen als ze ontspannen zijn want als wij het soms als volwassenen al spannend vinden om voor de camera te staan.. Ik werk met kinderen altijd met een vrouwelijke assistent die zorgt draagt voor een ontspannen en speelse sfeer. Hiermee gaan we voor een glimlach waarin kinderen zichzelf laten zien en een spontane lach toveren en geen forceerde lach. Het resultaat spreekt uiteindelijk voor zich!

In ons eerste contact vraag ik ook zeker naar jullie ideeën. Ik sta dan ook open voor moodboards van onder andere Pinterest zodat we samen kunnen kijken of we bepaalde poses kunnen waarmaken. Het blijft vooral met jonge kinderen altijd een uitdaging of dit ook echt haalbaar is maar we gaan er voor!

After the shoot…

Na de shoot gaan we samen door de foto’s en kies je welke je wilt behouden. Binnen een week ontvang je een selectie van ca. 25 foto’s via een beveiligde online galerij. Je kiest hieruit vijf of meer foto’s voor nabewerking, waarna deze worden geretoucheerd. De geselecteerde foto’s worden veilig bewaard met een wachtwoord, en binnen vier weken ontvang je ze digitaal in hoge en lage resolutie.

Het fotograferen met kinderen is altijd een moment op zich en vraagt van alle partijen geduld en is sterk afhankelijk van de tijdspanne van het kind. Mocht het nou echt niet tot het gewenste resultaat komen. Verzetten we de shoot kosteloos naar een ander moment.

Fotograferen kan vanaf het moment dat kinderen zelfstandig zonder ondersteuning kunnen zitten. Ter ondersteuning heb ik een kinderstoel met babysit en diverse grote kinderknuffels. Uiteraard mag je ook altijd zelf een knuffel meenemen.

Uiteraard staat de koffie en frisdrank klaar en zal er een klein aandenken voor het kind zijn! Ik zal altijd werken met een vrouwelijke assistente die naar wens ook visagiste kan verzorgen

te gek jullie gaan trouwen!

Naast trouwfotograaf voel ik mij ook te gast op jullie bruiloft. Daarom vind ik het belangrijk dat jullie op zoek gaan naar een fotograaf die bij jullie wensen past. Er moet echt een klik zijn want dit ga je terug zien in jullie foto’s. Daarom maak ik graag eerst eens kennis met jullie. In een vrijblijvend gesprek kijken we dan of we aan elkaars  wensen en verwachtingen kunnen voldoen. Dit kan bij jullie of mij thuis. Het is natuurlijk niet zomaar een dag…

Graag wil ik jullie wat beter te leren kennen. Ik zal jullie een aantal vragen stellen en ik ben ook altijd erg benieuwd waarom je juist voor mij hebben gekozen? Dit alles om het verhaal zo compleet mogelijk te krijgen. Uiteraard spreken we de dag van de eerste foto tot aan de laatste foto door!

Als de klik er is…

Dan gaan we er samen ook echt een onvergetelijke dag van maken. Waarin ik mezelf onderscheid door diverse flitstechnieken zodat we wanneer nodig in alle omstandigheden het goede licht hebben. Maar we naar wens ook voor meer creatieve creaties kunnen gaan zie mijn portfolio. Zorg ik ervoor dat ik van alles een back-up heb en daarvan weer een back-up.. Alles om maar niets aan het toeval over te laten.

In a nutshell… 

Jullie dag zal fotografisch worden afgestemd. Daarom vraag ik ook altijd naar de personen die extra belangrijk zijn voor jullie. Plat gezegd een smoelenboek. En geforceerde poses…Nope wees lekker jezelf ik van die spontane blikken wel voor jullie!

Wat kost een trouwreportage?

Omdat ik het zo duidelijk mogelijk voor iedereen wil houden werk ik met drie pakketten.

Nu kosteloos een tweede trouwfotograaf wanneer je boekt voor september 2024!

een luxe trouwalbum

Jullie ontvangen jullie foto’s digitaal maar ze komen pas echt tot recht in een luxe trouw album. Een luxe trouwalbum is een bijzondere manier om je trouwfoto’s te bewaren en de trouwdag te herbeleven Je zal de foto’s makkelijker en vaker terugkijken dan wanneer je ze alleen digitaal ontvangt.

Jullie bepalen welke foto’s er in het album komen maar ik denk graag met jullie mee om tot een mooie serie te komen!

De mogelijkheden zijn eindeloos en helemaal naar jullie persoonlijke wens aan te passen. Ook kan er een luxe custom bewaar box bijgeleverd worden. Om jullie album veilig te bewaren maar ook veilig te vervoeren naar bijvoorbeeld familie en vrienden. Ik laat jullie in ons kennismakingsgesprek graag de mogelijkheden zien.

De uiteindelijke prijs van jullie trouwalbum(s) is afhankelijk van jullie persoonlijke keuzes

Ook zal er altijd eerst een online proefalbum in te zien zijn en kunnen we er nog wijzigingen aan toe voegen. Dit voordat het album definitief wordt afgedrukt

Oriëntatie en formaat

Staand 20×20 cm vanaf € 119,-

Staand 25×25 cm vanaf € 139,-

Staand 30×30 cm vanaf € 169,-

Liggend 30×40 cm vanaf € 239,-

event fotografie

Als organisator van evenementen is het van essentieel belang om aandacht te besteden aan alle aspecten die bijdragen aan de algehele ervaring van de deelnemers. Terwijl catering, licht en geluid traditioneel gezien prioriteit genieten, willen ik benadrukken dat het aanstellen van een professionele evenementenfotograaf een even cruciale stap is.

De rol van een evenementenfotograaf reikt verder dan alleen het vastleggen van momenten; zij zijn de bewaarders van de herinneringen en de verhalen die het evenement vertelt. De krachtige en zorgvuldig samengestelde beelden die zij creëren, dienen als tastbare bewijzen van het succes van het evenement en spelen een onschatbare rol in de marketing- en communicatie-inspanningen voor toekomstige evenementen.

Bij het documenteren van een evenement is het voor mij als fotograaf van groot belang om het verhaal van de dag vast te leggen. Ik streef ernaar dat elke foto niet alleen de visuele pracht van het moment vastlegt, maar ook de emoties en details die de bezoekers mogelijk ontgaan zijn. Door discreet aanwezig te zijn, streef ik ernaar om spontane momenten vast te leggen die de essentie van het evenement weerspiegelen.

Ik benadruk dan ook het belang van het plaatsen van een professionele evenementenfotograaf bovenaan de prioriteitenlijst bij het organiseren van een evenement. Het zijn deze beelden die de blijvende impact en herinneringen van het evenement vormen, en die bijdragen aan het succes en de toekomstige groei van uw evenementenprogramma.

Telefoon: 06 51 60 54 46  •  E-mail: info@dennistheunefotografie.nl

 Gratis verzending v.a. € 75,-

Levertijd 2-3 werkdagen

 Laagste prijsgarantie

  Track & Trace

0
    0
    Uw winkelmand
    Uw winkelmand is leegNaar winkel