[ COSMETISCH ONDERHOUD ]

Suprème verzorgt het complete pakket!

[ POLIJSTEN

EN POETSEN ] 

Als trotse bezitter van uw boot besteedt u natuurlijk het liefst uw vrije tijd in het varen en vertoeven aan boord. Toch vraagt de gelcoat of lak van uw boot na verloop van jaren extra vorm van aandacht. Door de jaren heen zult u zien dat uw boot een doffe uitstraling krijgt of doffe delen gaat vertonen. Hiernaast zal uw boot ook steeds sterker vuil gaan vasthouden en is het vaak niet meer mogelijk om uw boot echt goed schoon te krijgen.

 

 

[ DE

UITDAGING ] 

Wanneer u dit bekend voorkomt staat u voor de uitdaging om uw boot compleet te moeten polijsten- en poetsen. Naast het geduld is hiervoor uiteraard kennis van zaken en het juiste gereedschap vereist. Een combinatie van professionele tools en onze ruime ervaring op dit vakgebied biedt u hierin de oplossing. De gelcoat of lak van uw boot wordt opgewerkt naar een diepe hoogglans.

Na deze stap is het belangrijk om alle gepolijste delen te conserveren. Hierbij wordt een laag aangebracht die duurzame bescherming biedt tegen UV-straling en weersinvloeden van buitenaf. Het conserveren wordt standaard door ons uitgevoerd na het polijsten. Meer informatie over het conserveren vindt u hier.

[ ACTIEF OP IEDERE GEWENSTE LOCATIE ]

error: Content is protected !!